Подходът на работата им въведе нови стандарти и даде възможност на

...
Подходът на работата им въведе нови стандарти и даде възможност на
Коментари Харесай

Отлична новина за младите лекари в Бургас – учредяват стипендиантки програми в две лечебни заведения, работещи по европейски модел

Подходът на работата им въведе нови стандарти и даде опция на хората от цялата област да се лекуват с инсталация от последно потомство

За да отдадат заслужената благодарност и респект към националните будители, през днешния ден от Медицински център „ Д-р Стайков “ Бургас и Специализирана болница за рехабилитация „ Стайков и фамилия “ Слънчев бряг учредяват стипендиантки стратегии за експерти и специализанти от разнообразни медицински посоки.

От двете здравни заведение избраха днешния 1 ноември – Ден на националните будители, тъй като той поражда в сложното време на душевна съсипия след Първата международна война. Усещайки и през днешния ден действителната опасност от раздробяване на националната ни ценностна система, доктор Йордан Стайков и екипът му, работещ за здравето и по-доброто битие на обществото, вземат решение да влагат в развиването на новите фрагменти.
 СБР „ Стайков и фамилия “ в Слънчев бряг
СБР „ Стайков и фамилия “ е акредитирана за образование на специализанти по физикална  и рехабилитационна медицина от Министерството на здравеопазването . Практиката тук е предопределена за студенти от пети и шести курс. „ Със стипендиантките стратегии, които обрисуваме през днешния ден, се надяваме, да подпомогнем най-вече лекари, учещи във Факултета по Медицина към бургаския Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “, разгласи доктор Вергиния Цанова, управител на двете медицински заведения.

„ След дипломиране ще одобряваме специализанти за последните две години от образованието им. Всеки от претендентите ще бъде утвърден по критерии, които сега прецизираме “, разяснява още доктор Цанова.
 МЦ " Д-р Стайков " Бургас
Медицински център „ Д-р Стайков “ учредява стипендии за рехабилитатори, кинезитерапевти и ерготерапевти , които са достигнали до втори или трети курс от своето образование. „ Надяваме се, че по този метод ще помогнем за професионалното развиване на младите фрагменти от региона и района и ще ги мотивираме да останат да се развиват тук в Бургас и околните обитаеми места “, добави доктор Йордан Стайков, притежател на медицинския център и болничното заведение в Слънчев бряг.

И двете медицински заведение имат дълга процедура в работата си със специализанти през годините. „ Радваме се и се гордеем, че една не дребна част от експертите със степен бакалавър и професионален бакалавър останаха при нас след дипломирането си и са част от екипите на МЦ „ Д-р Стайков “ и СБР„ Стайков и фамилия “.

В Бургас центърът разполага със лична новаторска постройка, която улеснява приспособяването на пациентите към изискванията в лечебното заведение, в сходство със характерните условия на здравния им статус. Тя е проектирана с философия за ново качество на живот, налично за всеки пациент благодарение на медицинските експерти и високото равнище на предлаганите здравни услуги.

Лечебното заведение вкара нови стандарти и даде опция на хората от цялата област да се лекуват с инсталация, употребена в най-престижните клиники в Европа. Структурата по физикална и рехабилитационна медицина, заема целия втори етаж и няма аналог като апаратурна, кадрова и материална обезпеченост на територията на област Бургас и прилежащите области.

Адресът на лечебното заведение в град Бургас е ж.к. „ Изгрев “, ул. Транспортна 33.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР